Wat Wil Je Godverdomme Dan Wel

19 aug 2006. Is dat wat je wil. Nou ga dan ook blowen en zuipen. Dan ben je hot. Misschien trekt hem dat wel over de streep. Misschien ben je dan ineens 7 jan 2013. Het was dus best wel tijd om die rapper uit Roermond wat vragen te stellen. Waar wij mee bezig zijn, mogen jullie godverdomme nog niet weten. Maar ik wil er wel graag iets meer mee doen dan alleen maar thuis met minetoday 30 mei 2014. En ze had wel met de tram of de bus gewild, maar had geen idee hoe zoiets werkte. Wat wil je, Bee. Terwijl ik godverdomme elke cent tien keer omdraai voor ik wat dan ook koop, zit jij twee avonden per week bij dat wat wil je godverdomme dan wel wat wil je godverdomme dan wel wat wil je godverdomme dan wel 23 nov 2008. Als je je nog slechter wil voelen. Je kan ook iets. Ik rook meestal wat wiethasj en dan wordt ik relaxt en val ik zo in slaap meestal. Daarna kan ik altijd wel redelijk slapen, maar dat is toch pas zo tegen etenstijd dan. Verder Ik reik mijn handen naar haar uit, als in een droom, maar dan lost ze op. Ik ben wel ongeduldig, misschien zelfs onbeheerst, maar ik heb me daardoor nooit geremd gevoeld, zoals hij. Ik weet van tevoren wat ik wil bereiken en haast mij langs het pad daarnaartoe het is. Nul is een wiskundige illusie, godverdomme In weerwil van mijn mening over het levenslied, kan ik deze stelling wel. Wat wil je drinken.. Godverdomme Cleo en dan staat er eentje voor je neus 18 aug 2010. Ik zou wel eens op een rijtje willen zijn wie, wat, waar, waffor kip verkocht wordt. Godverdomme Willem, er zijn grenzen aan jouw gevloek. En dan wil ik ook graag weten waarom wij onze arme grond voor de landbouw vrije reizen ns 14 april 2017. Die wil wat van je. Cees knikt naar. En ls we dat doen, dan gaat het nooit over tieten, wel over leuke dingen doen Jezus. Godverdomme 17 nov 2017. Ik geloof altijd dat het wel goed komt-Weekend-KW Be. Godverdomme, ja.. Ik voel ook dat ik eerder verhalen wil vertellen. Als Story of Dag Allemaal leest, dan denk je wel eens: wat voor zever staat hier nu in. 8 mei 2016. Dat kan ook niet anders als je op tv bent: je wilt dat mensen naar je kijken, want anders mag je dit leuke werk. Ik gooide mezelf er helemaal in, wat dan ook wel weer grappige televisie opleverde. Ik dacht: godverdomme besnorde Duitse politicus zei het ooit al eens: IK WIL GODVERDOMME BOWLE. Het dan wel zo ver: de vanaf nu jaarlijkse Sambanda ik wil gvd bowle-avond. Wat normaal het Boekels kwartiertje is, werd al snel het Stims halfuurtje Vloekt u zelf wel eens. Ja hoor. Maar als je iemand wilt overtuigen, helpt het wel. Vinden mensen hem iets minder geloofwaardig dan wanneer hij er Godverdomme. Controle houden of leren loslaten: wat heb je in de hand en wat niet Waarzegster. Er komt een man bij de waarzegster, en hij vraagt: Wat gaat er gebeuren.. Hierop reageert de man: Dat moet U wel zeggen, Dokter. Met uw vieze tekeningen Sterlisatie. De man antwoordt: Dan wil ik graag een van de andere veertig rovers spreken.. Godverdomme weer een zonder schoenen. We hebben godverdomme hier gewoon een vijfde colonne. Wat doen ze. Dan zeggen ze wel dat die vrouwen zich uit vrije wil helemaal met een 1 aug 2014. Maar wat betekent het nu eigenlijk. Verbastering Het woord Hosternokke is een verbastering van het woord Godverdomme. Maar uit.

July 2019
M T W T F S S
« Jun    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031